Fietsvakantie Italie fietsreizen

Boeken van een fietsvakantie

 

 

Hoe boek je jouw fietsvakantie in Italië?

 

 

 


Het is belangrijk dat je van tevoren op de hoogte bent van reisinformatie van de door jou gekozen fietsreis. Ook gaan wij er van uit dat je kennisneemt van de ANVR-voorwaarden en aanvullende voorwaarden van Onderweegs in Italië.

 

 

1. Online boeken van de reis

Een fietsvakantie boek je eenvoudig en snel via onze website. Op de pagina van de gewenste fietsvakantie klik je op de knop ‘boek deze reis’. Vervolgens kom je op het online boekingsformulier. Na het invullen en verzenden van het formulier gaan wij direct voor je aan de slag. Wanneer het boekingsformulier gecontroleerd is door een medewerker van Onderweegs in Italië wordt de reis vastgelegd. Mocht de boeking niet door kunnen gaan, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

2. Boekingsbevestiging en factuur

Wanneer alle accommodaties, bagagevervoerders, fietsverhuurders en/of andere partners ons de schriftelijke bevestiging hebben gestuurd ontvang je de bevestiging. De boekingsbevestiging en factuur ontvang je binnen 10 dagen na boekingsdatum per e-mail.

 

 

3. Betalingscondities

Op de boekingsbevestiging en factuur staan de betalingscondities in overeenstemming met de ANVR-voorwaarden. De aanbetaling is 20% van de reissom + eventuele verzekeringspremies en dient binnen 8 dagen betaald te worden. Het restantbedrag moet 6 weken voor aankomstdatum voldaan zijn. Als je binnen zes weken voor de dag van aankomst boekt, moet je de gehele reissom in één keer betalen.

 

 

4. Boeking of overnachtingsadres wijzigen

Wanneer je erachter komt dat er een fout is gemaakt dan horen wij het graag zo snel mogelijk. Dit kan vaak nog kosteloos voordat wij de boekingsbevestiging en factuur hebben verzonden. Wil je daarna nog iets veranderen, dan worden er wijzigingskosten in rekening gebracht à € 45,-. Wil je een specifiek overnachtingsadres dat afwijkt van de adressen waar wij mee samenwerken? Dan gaan wij bekijken of het mogelijk is om het adres in te passen binnen jouw fietsprogramma. Per gewijzigd adres gelden er wijzigingskosten a € 45,-

 

 

5. Annuleren

Het annuleren van de fietsvakantie door de reiziger is niet kosteloos. Een boeking is namelijk bindend, nadat deze is gedaan. Wij adviseren om zelf een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten bij je verzekeraar. Ook kun je via ons een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten via ons. Deze mogelijkheid wordt geboden in het boekingsformulier. Wij werken samen met Europeesche.

 

Heb je nog vragen over het boeken van een fietsvakantie? Neem contact met ons op.

Team Onderweegs
Laurens, Dennis, Lara en Dana

 

Prijzen 2024 online!

X