Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie

De vele geheimen van Il Grande Fiume
Een vlakke 8-daagse fietstocht over rustige wegen en autovrije dijken. U bezoekt het middeleeuwse Mantova, de onbekende parel Sabbioneta en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietst u terug naar de glooiende Moreense heuvels, u komt langs oude waterwegen en imposante kastelen.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie

De vele geheimen van Il Grande Fiume
Een gemakkelijke 11-daagse fietsreis over rustige wegen en autovrije dijken. U bezoekt het middeleeuwse Mantova, de onbekende parel Sabbioneta en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietst u terug naar de glooiende Moreense heuvels, u komt langs oude waterwegen en imposante kastelen.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie tot niveau fietsvakantie

De grande Lombardia en Emilia
Een 16-daagse fietsvakantie door de regio’s Lombardije en Emilia. U bezoekt het Gardameer, het middeleeuwse Mantova, de onbekende parel Sabbioneta en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Vervolgens fietst u door de provincies Piacenza en Parma, twee fascinerende streken met prachtige kastelen. U maakt kennis met de cultuur, de wijnen van de Colli Piacentini en de fantastische gastronomie. U fietst over kronkelige wegen langs verstilde gehuchten, door het vlakke Parmezaanse land en valleien met prachtige natuur. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietst u terug naar de glooiende Moreense heuvels.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie tot niveau fietsvakantie

De kastelen van Piacenza en Parma
Een trektocht door de provincies Piacenza en Parma, twee fascinerende streken met prachtige kastelen. U maakt kennis met de cultuur, de wijnen van de Colli Piacentini en de fantastische gastronomie. U fietst over kronkelige wegen langs verstilde gehuchten, door het vlakke Parmezaanse land en valleien met prachtige natuur. Tijdens de laatste fietsdagen kunt u kiezen voor tochten over heuvels met adembenemende uitzichten.