Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie tot niveau fietsvakantie

Het lieflijke landschap van de Colline Moreniche
Fietsvakantie vanuit standplaats in het Park van de Mincio. Vanuit het agriturismo maakt u boeiende rondritten, waarbij u veelal fietst over landelijke wegen en fietspaden. Fietsen door de glooiende Moreense heuvels van Mantova. Onderweg komt u langs historische plaatsjes, oude kastelen en romaanse kerken. Tevens brengt u tijdens deze fietsvakantie een bezoek aan de cultuursteden Verona en de UNESCO stad Mantova.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie

De vele geheimen van Il Grande Fiume
Een vlakke 8-daagse fietstocht over rustige wegen en autovrije dijken. Jullie bezoeken het middeleeuwse Mantova en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietsen jullie terug naar de glooiende Moreense heuvels.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie

De vele geheimen van Il Grande Fiume
Een vlakke 8-daagse fietstocht over rustige wegen en autovrije dijken. U bezoekt het middeleeuwse Mantova, de onbekende parel Sabbioneta en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietst u terug naar de glooiende Moreense heuvels, u komt langs oude waterwegen en imposante kastelen.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie

De vele geheimen van Il Grande Fiume
Een gemakkelijke 11-daagse fietsreis over rustige wegen en autovrije dijken. U bezoekt het middeleeuwse Mantova, de onbekende parel Sabbioneta en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietst u terug naar de glooiende Moreense heuvels, u komt langs oude waterwegen en imposante kastelen.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie tot niveau fietsvakantie

De grande Lombardia en Emilia
Een 16-daagse fietsvakantie door de regio’s Lombardije en Emilia. U bezoekt het Gardameer en het middeleeuwse Mantova. Tevens de onbekende parel Sabbioneta en Brescello, het dorp dat wereldberoemd werd als decor voor de meesterlijke films van Don Camillo. Vervolgens fietst u door de provincies Piacenza en Parma, twee fascinerende streken met prachtige kastelen. U maakt kennis met de cultuur, de wijnen van de Colli Piacentini en de fantastische gastronomie. U fietst over kronkelige wegen langs verstilde gehuchten. De tocht gaat door het vlakke Parmezaanse land met valleien en prachtige natuur. Via het vriendelijke Cremona en het bloemenstadje Canneto fietst u terug naar de glooiende Moreense heuvels.

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie tot niveau fietsvakantie

De kastelen van Piacenza en Parma
Een trektocht door de provincies Piacenza en Parma, twee fascinerende streken met prachtige kastelen. U maakt kennis met de cultuur, de wijnen van de Colli Piacentini en de fantastische gastronomie. U fietst over kronkelige wegen langs verstilde gehuchten, door het vlakke Parmezaanse land en valleien met prachtige natuur. Tijdens de laatste fietsdagen kunt u kiezen voor tochten over heuvels met adembenemende uitzichten.