Over ons

Fietsvakantie in Italie - Wie zijn wij - Onderweegs

In 2007 is Laurens Onderweegs begonnen met het opzetten van Onderweegs in Italië. Het doel: zijn passie voor Italië en fietsvakanties combineren. Met jarenlange ervaring in het uitzetten van fietsroutes en de liefde voor het échte Italië als basis.

Daarnaast onderhoudt Laurens persoonlijk de contacten met de veelal kleinschalige accommodaties. Deze zoekt hij zelf uit: altijd met oog voor sfeer, gastvrijheid, ligging en kwaliteit van de adressen. Ook de nieuwe fietsreizen worden door Laurens zelf bedacht, samengesteld en gefietst. Zijn gedetailleerde routebeschrijving leidt u buiten de gebaande paden, door authentieke gebieden en ver weg van het massatoerisme.

Fietsspecialist Italië

Fietsvakantie Italie - Dennis

Dennis Kamphuis, is na het afronden van de opleiding Bedrijfseconomie, als fulltime medewerker in dienst getreden. Hij verzorgt onder meer de administratie, de facturering en de reserveringen.

Tevens onderhoudt Dennis de relaties met de klanten die contact opnemen met Onderweegs in Italië voor een fietsreis. Een dienst die zowel informeel als persoonlijk is, en waarbij altijd rekening wordt gehouden met de specifieke wensen van de klanten.

Lara Reuvers, is werkzaam als parttime medewerkster bij Onderweegs in Italië. Met een afgeronde bacheloropleiding Internationaal Toeristisch Management versterkt zij sinds augustus 2015 het team. Zij verzorgt onder meer de reserveringen, de reisbescheiden en de ondersteunende administratieve werkzaamheden.

Met mijn werkervaring en klantgerichte instelling hoop ik u in de toekomst zo goed mogelijk te kunnen helpen met het verzorgen van uw fietsvakantie in Italië.

Wie zijn wij onderweegs in italie - Lara

sbb stage erkend Onderweegs in Italie

Samen vormen wij een kleine organisatie die garant staat voor een doelgerichte en professionele service. Met uitzondering van een aantal fietstochten in Zuid-Italië zijn de fietsreizen allemaal bedacht, samengesteld en uitgezet door én voor Onderweegs in Italië. U zult dan ook geen andere binnen- of buitenlandse organisatie aantreffen die dezelfde reis verkoopt. Dit alles maakt Onderweegs in Italië tot dé specialist op het gebied van originele en exclusieve fietsvakanties in het prachtige Il Bel Paese.

Wat bieden wij

Onderweegs in Italië biedt individuele fietsvakanties aan in Italië, compleet met bagagevervoer, huurfietsen en de mooiste routes. Deze leiden u over rustige wegen, waarbij u massatoerisme mijdt.

Enkele voordelen van Onderweegs in Italië:

Fietsvakantie Italie - Agriturismo met zwembad

– Fietsvakanties in Noord, Midden en Zuid Italië
– Eigen fietsroutes
– Elektrische huurfietsen
– GPS bestanden van alle routes
– Elke dag starten
– Keuze in dagafstanden
– Kleinschalige accommodaties; Bed and Breakfast, Agriturismo’s of bijzondere locaties met persoonlijke sfeer
– Ontoeristische gebieden
– Een eerlijke prijs
– Geen wijzigingskosten bij een foutje op het boekingsformulier
– Persoonlijk contact met de overnachtingsadressen en klanten
– Deelnemer Stichting Garantiefonds Reizen  (lidnummer 3476)

en nog vele andere voordelen die een kleine flexibele organisatie kan bieden.

Laat ons de passie voor Italië met u delen; beleef ’Il Bel Paese’ op de fiets!

Laurens Onderweegs
Dennis Kamphuis
Lara Reuvers