Onderweegs in Italië

Fietsvakanties Italie wie zijn wij
Team-onderweegs-in-italie-fiets-wandel-vakanties

In 2007 werd reisorganisatie Onderweegs in Italië opgericht door Laurens Onderweegs. Het doel: zijn passie voor Italië en fietsvakanties combineren. Met jarenlange ervaring in het uitzetten van fietsroutes en de liefde voor het échte Italië als basis.

Wij houden persoonlijk contact met onze gasten en alle partners in Italië. De veelal kleinschalige accommodaties zoeken wij hij zelf uit: altijd met oog voor sfeer, gastvrijheid, ligging en kwaliteit van de adressen. Ook de fietsroutes worden door Laurens zelf bedacht, samengesteld en gefietst. Zijn gedetailleerde routebeschrijving leidt u buiten de gebaande paden, door authentieke gebieden en ver weg van het massatoerisme.

Een kleine reisorganisatie die garant staat voor een doelgerichte en professionele service. Met uitzondering van een aantal fietstochten in Zuid-Italië zijn de fietsreizen allemaal bedacht, samengesteld en uitgezet door én voor Onderweegs in Italië. U zult dan ook geen andere binnen- of buitenlandse organisatie aantreffen die dezelfde reis verkoopt. Dit alles maakt Onderweegs in Italië tot dé specialist op het gebied van originele en exclusieve fietsvakanties in het prachtige Il Bel Paese.

Team Onderweegs

Fietsvakantie-Italie-vector
Laurens Onderweegs

Laurens Onderweegs

Lara

Lara Borgerink-Reuvers

Dennis Kamphuis

Dennis Kamphuis

Dana

Dana Rooijakkers

Wat bieden wij

Onderweegs in Italië biedt individuele fietsvakanties aan in Italië, compleet met bagagevervoer, huurfietsen en de mooiste routes. Deze leiden u over rustige wegen, waarbij u massatoerisme mijdt.

Enkele voordelen van Onderweegs in Italië:

  • Eigen fietsroutes
  • Elektrische huurfietsen
  • GPS bestanden van alle routes
  • Elke dag starten
  • Keuze in dagafstanden
  • Kleinschalige accommodaties; Bed and Breakfast, Agriturismo’s of bijzondere locaties met persoonlijke sfeer
  • Ontoeristische gebieden
  • Deelnemer SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

en nog vele andere voordelen die een kleine flexibele organisatie kan bieden.

Laat ons de passie voor Italië met u delen; beleef ’Il Bel Paese’ op de fiets!

Laurens Onderweegs
Dennis Kamphuis
Lara Borgerink-Reuvers
Dana Rooijakkers