Aanbod fietsvakanties en wandelvakanties in Italië

Wil je ook een ontspannen fiets- of wandelvakantie? Ons ruime aanbod is gevarieerd van Noord tot Zuid Italië en van vlak tot en met heuvelachtig. Standplaatsreizen vanuit een vast adres of trektochten met meerdere accommodaties inclusief bagagevervoer.

Bekijk hier alle individuele fietsvakanties en wandelvakanties in Italië en boek jouw unieke fietsreis. • Bestemming:
 • Duur: 8 dagen
 • Prijs: € 825

Type vakantie: Fietsvakantie

Niveau fietsreis: fietsvakantie tot fietsvakantie sicilië

Barocco siciliano - Schitterende natuur en rijk aan culturele schatten
Laat je meenemen langs adembenemende landschappen en proef de onvergetelijke gastronomische specialiteiten. De fietsroutes gaan door gevarieerde landschappen, langs prachtige stranden en door UNESCO werelderfgoed. Ontdek de baroksteden Noto, Palazzolo Acreide, Modica en Scicli. Je begint en eindigt in de levendige cultuurstad Siracusa.

 • Bestemming:
 • Duur: 8 dagen
 • Prijs: € 825

Type vakantie: Fietsvakantie

Niveau fietsreis: niveau fietsvakantie

Sicilië met wielrenfiets / koersfiets
Je ontdekt tijdens deze fietsvakantie op Sicilië de zuidoostelijke kustlijn, het Iblei-gebergte en de provincie Val di Noto. Gedurende de tocht bezoek je ook prachtige plaatsen zoals Caltagirone, beroemd om het handgemaakte keramiek. Palazzolo Acreide, Modica, Scicli, Ragusa Ibla, Noto en Siracusa. UNESCO werelderfgoed. Langs de kust vind je het vogel-en natuurreservaat “Oasi di Vendicari”, de vissersplaats Marzamemi, Capo Passero en het eiland van de Correnti.

 • Bestemming:
 • Duur: 8 dagen
 • Prijs: € 825

Type vakantie: Fietsvakantie

Niveau fietsreis: fietsvakantie tot fietsvakantie sicilië

Sicilia Bedda
Je maakt kennis met de ruige en vlakke kustlijnen van West Sicilië. Een landschap met olijfbomen, wijngaarden en geschiedenis in overvloed. Je fietst langs de archeologische parken Segesta en Selinunte, met haar Griekse tempels. Vanaf de havenstad Trapani volg je eerst de kust, langs zoutpannen en talrijke karakteristieke windmolens. Je bezoekt daarna het hooggelegen Erice en de kustplaats Marsala, de stad van de wijn én Garibaldi. Ten slotte overnacht je ook in Marzara del Vallo, een stad met sterke Arabische invloeden.

 • Bestemming:
 • Duur: 8 dagen
 • Prijs: € 865

Type vakantie: Fietsvakantie

Niveau fietsreis: fietsvakantie tot fietsvakantie sicilië

Griekse tempels en het ruige binnenland
Je maakt kennis met de Tyrreense kust en prachtige binnenlanden. Een landschap met olijfbomen, wijngaarden en geschiedenis in overvloed. Je fietst langs de archeologische parken Segesta en Selinunte, met haar Griekse tempels. Vanaf Trapani volg je de kust, langs zoutpannen en talrijke oude windmolens. Je bezoekt het hooggelegen Erice en de kustplaats Marsala, de stad van de wijn én Garibaldi. Je komt tevens door Marzara del Vallo, een stad met sterke Arabische invloeden. Hierna volgen prachtige fietsroutes door een authentiek en ruig landschap. Je eindigt in Monreale, waar je kunt genieten van één van de mooiste kathedralen van de wereld.